De route naar geluk, rust en energie

“Bezield leven is zoiets als de Poolster, we komen er nooit helemaal maar ons innerlijke kompas geeft altijd aan of we de goede kant op gaan

Bréne Brown

Wandelen

Iedereen weet wel dat wandelen goed is voor lichaam en geest. Lopen doen we dan ook grotendeels gedachteloos. Of juist met het hoofd vol gedachten, maar die gaan dan meestal niet over het lopen zelf. Soms loopt je hoofd over en kan je niet meer zien wat nou goed is voor jou.

En daarom gaan wij samen wandelen! Want wandelen in de natuur doet iets met je. De natuur oordeelt niet, kijkt niet hoe je erbij loopt en vindt helemaal niks van jou. Wandelen helpt om je gedachten te structureren. Daardoor wordt je creatiever en ga je weer in oplossingen te denken.

Wandelen in de natuur levert je op vele fronten voordelen:

  • Het zorgt voor ontspanning
  • Het versterkt je botten en spieren
  • Het verbetert je stemming en concentratie
  • Het heeft een positief effect op je geheugen
  • Het draagt bij aan het opbouwen van je conditie
  • Het maakt je hoofd leeg en biedt nieuwe inzichten

De wandelingen worden aangepast aan hoe jij je voelt en de hoeveelheid energie die je hebt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Inspiratiewandeling

  • Even je batterij opladen?
  • Ben je toe aan inspiratie?
  • Wil je weer contact maken met jezelf?
  • Ontdekken waar jij gelukkig van wordt?

Dan is een inspiratiewandeling iets voor jou! Vaak is één wandeling al genoeg om dingen voor jezelf op een rijtje te zetten. Samen gaan we lekker een frisse neus halen in de natuur. Je mag zelf invulling geven aan onze wandeling. Je bent vrij om een knelpunt te bespreken of om je verhaal te delen. Het resultaat is gegarandeerd meer energie.

Dus, ben je het online vergaderen moe? Ben je toe aan een boost of heb je behoefte om in beweging te komen? Kom dan nu achter je scherm vandaan en neem vrijblijvend contact met mij op.

Denk voor de wandeling alvast na welke vraag je wilt verkennen. Wat is je huidige situatie? Wat is je gewenste situatie? Wat weerhoudt jou?

De inspiratiewandeling is een losse sessie. Je kunt dit boeken voor één keertje, zo vaak als jij maar wil, kort achter elkaar of met lange tussenpozen.

Wil je liever een langer wandeltraject, dat kan! Kijk voor de mogelijkheden bij Wandelcoaching.

Stemming

Dagelijks wandelen verlaagt depressiviteit en angstige gevoelens. Wandelen ontspant en door te bewegen maakt je het gelukshormoon serotonine aan.

Geheugen

Wandelen helpt zowel je lichamelijke en geestelijke fitheid. Het vermindert de kans op Alzheimer. Door te wandelen verminder je op een natuurlijke wijze de geestelijk stress.

Ontspannen

Dagelijks wandelen verlaagt de gevolgen van stress, zoals een hoge bloeddruk. Het stimuleert je dag- en nachtritme. Dit is tevens positief voor je slapen.

Wandelcoaching

  • Loop je op je tenen?
  • Is je energieniveau laag?
  • Stel je je werkzaamheden uit?
  • Zoek je een nieuwe uitdaging?
  • Heb je geen zin om te werken?

Dan past Wandelcoaching bij jou. Het contact met de natuur heeft een direct positieve uitwerking op ons fysieke en mentale welbevinden. Tijdens de wandelingen maken we gebruik van mindfulness, meditatie en de kracht van ademhaling. De wandelcoaching is een persoonlijk opgesteld programma, gericht op jouw wensen.

Wandelen geeft rust, plezier, ontspanning maar ook nieuwe inzichten. Praten tijdens het wandelen is fijn, maar minstens zo belangrijk is je bewust zijn van wat zich afspeelt in je lichaam. Hoe is het met je ademhaling? Hoe voelen je schouders? Welke lichaamsdelen vragen je aandacht en wat wil jouw lichaam je vertellen?

Na afloop van de wandeling ervaar je meer energie, meer focus, meer aandacht en bovenal zorgt het voor ontspanning.

Dus, wil jij meer rust en energie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Betaling in termijnen is mogelijk.

Denk voor de wandeling alvast na welke vraag je wilt verkennen. Wat is je huidige situatie? Wat is je gewenste situatie? Wat weerhoudt jou?

Gelukscoaching

Je gaat (her)ontdekken wat jouw verlangens en waarden zijn. Als ontdekker onderga je een prachtige transformatie en zet je telkens een volgende stap vooruit op je nieuwe pad.

Talentanalyse

De talentanalyse laat zien over welke talenten je beschikt en dat is handig! Het geeft je de mogelijkheid om te ontdekken wat jou energie bezorgt.

Mindfulness

Met mindfulness leer je om in contact te komen met het hier-en-nu. Je gaat je eigen gedachten en gevoelens observeren. Daarbij leer je om je emoties de ruimte te geven die ze verdienen.

Start VANDAAG en
zeg HAllo!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met mij op.