De route naar geluk, rust en energie

“De voornaamste eigenschap van geluk is vrede, innerlijke vrede

Dalai Lama

Gelukscoaching

Herken of ervaar je één of meer van onderstaande punten?

  • Je hoofd staat niet stil
  • Je hebt last van stress
  • Je wilt graag meer energie
  • Je bent op zoek naar geluk
  • Je hebt moeite met het stellen van grenzen

Is het antwoord één of meer keren “ja”? Wees gerust, je bent echt niet de enige!

90% van de Nederlandse bevolking zegt gelukkig te zijn. Toch blijkt dat het geluksgevoel helemaal niet zo duurzaam is. Je wordt namelijk de hele dag door blootgesteld aan het maken van allerlei keuzes in je werk, studie, leefstijl en nog veel meer. Daarbij komt ook dat de sociale druk toeneemt door het gebruik van (sociale) media. De druk om (goed) te presteren is constant aanwezig.

Geen paniek, want jouw geluk ligt binnen handbereik. Wist je namelijk dat geluk slechts uit drie onderdelen bestaat?!

En dat is geweldig nieuws! Het betekent namelijk dat je zelf invloed hebt op een groot deel van je eigen geluk. En de daarvoor benodigde mindset, die kun je zelf (verder) ontwikkelen. Stap op de geluksroute en (her)ontdek jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten. Kies er voor om juist die dingen te doen die echt bij je passen! En waar jijzelf gelukkig van wordt. Het resultaat is gegarandeerd meer energie, meer genieten en bewuster in het leven staan.

Coachtraject

Wat kan ik verwachten?

Liefde, warmte en begrip. Ik neem je mee naar het beginpunt van jouw geluksroute en begeleid jou tijdens je reis. Je gaat de wereld verkennen van de positieve psychologie, mindfulness en meditatie. Je gaat leren om uit je hoofd te stappen. Om je gedachten en je gevoelens te ordenen en de warmte in je hart weer te omhelzen.

Samen gaan we (her)ontdekken wat je kracht en talent zijn. Dat vormt de basis voor onze bijeenkomsten. Je gaat (her)ontdekken wat jouw verlangens en waarden zijn. Als ontdekker onderga je een prachtige transformatie en zet je telkens een volgende stap vooruit op je nieuwe pad. Door compassie en medeleven leer je om jezelf écht lief te hebben. Omarm jezelf, jij maakt het verschil! Leef je mooiste leven en ga voor geluk!

Interesse? Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Praktische informatie

Tarieven
Een coachsessie duurt 90 minuten en kost 95 euro. Iedereen is anders en geen coachtraject is hetzelfde. Het aantal coachsessies verschilt dan ook per persoon.

Annulering
Ben je verhinderd? Je kunt tot 24 uur van te voren de coachsessie verplaatsen zonder kosten.

Vergoeding
Diensten van Vitalità Coaching worden niet vergoed door je zorgverzekeraar.

Via je werkgever
Wil je meer informatie om een coachtraject te starten via je werkgever? Neem dan vrijblijvend contact op met mij.

Bij veel organisaties heb je de beschikking over een persoonlijk budget. Dit mag je inzetten voor  je persoonlijke ontwikkeling. Coaching valt onder de persoonlijke ontwikkeling. Ben je in loondienst? Een goede werkgever draagt (financieel) bij aan de ontwikkeling van de werknemers. Vraag ernaar en geef aan waarom het voor jou belangrijk is.

Zelf vs. Ego

Het zelf gebruikt het hart om te communiceren. Zo voel je wat goed of slecht voor je is. Het ego is niet langer een meester, maar een dienaar.

Compassie

Geef liefdevolle sturing aan jezelf. Onrust zit in je hoofd, liefde zit in je hart.

Ga voor geluk!

Stel jezelf de vraag: wat is het kleinste wat ik nodig heb om nu gelukkig te zijn?

Geluksles Onderwijs

Jongvolwassen ervaren veel stress en druk om (goed) te presteren. De lat ligt hoog, want voor je gevoel moeten belangrijke (levens)vragen al vroeg beantwoordt worden:

  • Wat ga ik later worden?
  • Wat wil ik doen?
  • Waar ben ik goed in?
  • Kan ik dat wel?

Het goede antwoordt voor nu is: haal even rustig adem. Ik wil je graag geruststellen en je laten weten dat het oké is als je het nog niet weet.

Wat houdt geluksles in?

Allereerst krijgen de studenten de ruimte en laat ik ze even stilstaan bij zichzelf in het hier-en-nu. Vervolgens gaan we samen de focus leggen op de eigen krachten en talenten. En die gaan we samen verder ontwikkelen. Daarbij komen onder andere veerkracht en de juiste mindset om te groeien aan bod. Het resultaat is meer energie en een enorme glimlach! Gun studenten een losser en luchtiger leven met meer bezieling. Het is belangrijk om te ervaren waar je zélf goed in bent. Dat geeft een boost aan zelfvertrouwen en moed. Laat ze genieten van wat het leven te brengen heeft.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Talentanalyse

De talentanalyse laat zien over welke talenten je beschikt en dat is handig! Het geeft je de mogelijkheid om te ontdekken wat jou energie bezorgt.

Mindfulness

Met mindfulness leer je om in contact te komen met het hier-en-nu. Je gaat je eigen gedachten en gevoelens observeren. Daarbij leer je om je emoties de ruimte te geven die ze verdienen.

Wandelen

Wandelen in de natuur doet iets met je. De natuur oordeelt niet, kijkt niet hoe je erbij loopt en vindt helemaal niks van jou. Wandelen helpt om je gedachten te structureren.

Start VANDAAG en
zeg HAllo!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met mij op.