Gelukscoaching

Samenkomen van 
VOEDING NATUUR & MIND

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has normal.

Gelukscoaching

Herken of ervaar je één of meer van onderstaande punten?
 • Je hoofd staat niet stil
 • Je hebt last van stress
 • Je wilt graag meer energie
 • Je bent op zoek naar geluk
 • Je hebt moeite met het stellen van grenzen

Is het antwoord één of meer keren “ja”?
Wees gerust, je bent echt niet de enige!

90% van de Nederlandse bevolking zegt gelukkig te zijn. Toch blijkt dat het geluksgevoel helemaal niet zo duurzaam is. Je wordt namelijk de hele dag door blootgesteld aan het maken van allerlei keuzes in je werk, studie, leefstijl en nog veel meer. Daarbij komt ook dat de sociale druk toeneemt door het gebruik van (sociale) media. De druk om (goed) te presteren is constant aanwezig.

Geen paniek, want jouw geluk ligt binnen handbereik. Wist je namelijk dat geluk slechts uit drie onderdelen bestaat?!

• 50% – De helft van je geluk ligt vast in je DNA.
• 10% – Een klein percentage wordt bepaald door omstandigheden.
• 40% – Wordt bepaald door je mindset.
En dat is geweldig nieuws! Het betekent namelijk dat je zelf invloed hebt op een groot deel van je eigen geluk. En de daarvoor benodigde mindset, die kun je zelf (verder) ontwikkelen. Stap op de geluksroute en (her)ontdek jouw drijfveren, kwaliteiten en talenten. Kies er voor om juist die dingen te doen die echt bij je passen! En waar jijzelf gelukkig van wordt. Het resultaat is gegarandeerd meer energie, meer genieten en bewuster in het leven staan.

Coachtraject

Wat kan ik verwachten?

Liefde, warmte en begrip. Ik neem je mee naar het beginpunt van jouw geluksroute en begeleid jou tijdens je reis. Je gaat de wereld verkennen van de positieve psychologie, mindfulness en meditatie. Je gaat leren om uit je hoofd te stappen. Om je gedachten en je gevoelens te ordenen en de warmte in je hart weer te omhelzen.

 

Samen gaan we (her)ontdekken wat je kracht en talent zijn. Dat vormt de basis voor onze bijeenkomsten. Je gaat (her)ontdekken wat jouw verlangens en waarden zijn. Als ontdekker onderga je een prachtige transformatie en zet je telkens een volgende stap vooruit op je nieuwe pad. Door compassie en medeleven leer je om jezelf écht lief te hebben. Omarm jezelf, jij maakt het verschil! Leef je mooiste leven en ga voor geluk!

 

Interesse? Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geluksles Onderwijs

Jongvolwassen ervaren veel stress en druk om (goed) te presteren. De lat ligt hoog, want voor je gevoel moeten belangrijke (levens)vragen al vroeg beantwoordt worden:

 

 • Wat ga ik later worden?
 • Wat wil ik doen?
 • Waar ben ik goed in?
 • Kan ik dat wel?

 

Het goede antwoordt voor nu is: haal even rustig adem. Ik wil je graag geruststellen en je laten weten dat het oké is als je het nog niet weet.

 

Wat houdt geluksles in?

Allereerst krijgen de studenten de ruimte en laat ik ze even stilstaan bij zichzelf in het hier-en-nu. Vervolgens gaan we samen de focus leggen op de eigen krachten en talenten. En die gaan we samen verder ontwikkelen. Daarbij komen onder andere veerkracht en de juiste mindset om te groeien aan bod. Het resultaat is meer energie en een enorme glimlach! Gun studenten een losser en luchtiger leven met meer bezieling. Het is belangrijk om te ervaren waar je zélf goed in bent. Dat geeft een boost aan zelfvertrouwen en moed. Laat ze genieten van wat het leven te brengen heeft.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Mindfulness

Je hebt meer dan 3.000 gedachten per uur, dat is ongeveer één gedachten per seconde! Je vindt en moet van alles de hele tijd. Je hebt het gevoel alsof er geen einde komt aan de drukte in je hoofd. Dan is mindfulness geschikt voor jou!

Wandelen

Iedereen weet wel dat wandelen goed is voor lichaam en geest. Lopen doen we dan ook grotendeels gedachteloos. Of juist met het hoofd vol gedachten, maar die gaan dan meestal niet over het lopen zelf. Soms loopt je hoofd over en kan je niet meer zien wat nou goed is voor jou.

Our Skills

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It is a long established fact that a reader. It was popularised in the 1960s with the release.
 • COACHING – 90%
 • ORTHOMOLECuLAIRE VOEDING – 77%
 • GELUKSCOACH – 85%

Start VANDAAG en
zeg HAllo!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.