De route naar geluk, rust en energie

“Mindfulness is een energie die je kunt genereren. Het is het vermogen om je bewust te zijn van wat er gebeurt

Thich Nhat Hanh

MINDFULNESS

Je hebt meer dan 3.000 gedachten per uur, dat is ongeveer één gedachten per seconde! Je vindt en moet van alles de hele tijd. Je hebt het gevoel alsof er geen einde komt aan de drukte in je hoofd. Dan is mindfulness geschikt voor jou!

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een levenshouding: het gaat over onverdeelde aandacht en leven in het moment. Het heeft niet als doel om je beter te voelen, maar dat je beter gaat voelen.

Met mindfulness leer je om in contact te komen met het hier-en-nu. Je gaat je eigen gedachten en gevoelens observeren. Daarbij leer je om je emoties de ruimte te geven die ze verdienen. Ze mogen er namelijk gewoon zijn. Dit creëert innerlijke rust, omdat je je meer bewust bent van wat je voelt, ervaart en ziet. Je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken. Dit geeft je de ruimte om je eigen keuzes te maken.

Voordelen van mindfulness:

  • Meer geluk
  • Minder stress
  • Minder zorgen
  • Meer tevredenheid
  • Groter zelfvertrouwen
  • Meer positieve gedachten

Mindful Run/Walk

Als Mindful Run/Walk instructeur bied ik diverse trajecten aan om meer in staat te zijn tot het waarnemen en ervaren van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Je bewustzijn is net als een spier, om beter te worden moet je die spier trainen.

We gaan aan de slag met mindfulness, ademhaling, bewustwording en diverse hardlooptechnieken. Je begint op het punt waar jij op dit moment in het leven staat. Het resultaat van je deelname is meer energie en geen stress.

De cursus is geschikt voor iedere hardloper of wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Wat past bij jou?

  • Clinic / Introductie
  • 5-weekse cursus
  • 4-weekse cursus online
  • Lunch walk

Bekijk de facebookpagina van Vitalità Coaching voor de actuele startdata.

Elke zaterdagochtend wordt een Mindful Walk clinic georganiseerd. We vertrekken om 09:30 en zijn rond 11:00 weer terug. De startlocatie is Natuurcamping BlueWoods in Liempde. Vanuit hier maken we een prachtige ronde door natuurgebied De Geelders.

Mindful Run/Walk activiteiten gaan door bij een minimale deelname van 2 personen. Je dient je van tevoren aan te melden.

 

Gelukscoaching

Je gaat (her)ontdekken wat jouw verlangens en waarden zijn. Als ontdekker onderga je een prachtige transformatie en zet je telkens een volgende stap vooruit op je nieuwe pad.

Wandelen

Wandelen in de natuur doet iets met je. De natuur oordeelt niet, kijkt niet hoe je erbij loopt en vindt helemaal niks van jou. Wandelen helpt om je gedachten te structureren.

Start VANDAAG en
zeg HAllo!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem vrijblijvend contact met mij op.